Network Insight 6.0 er her

vRealize porteføljen har fått et nytt tilskudd. dvs. VMware vRealize Network Insight 6.0 (on-premises) og  VMware vRealize Network Insight Cloud 6.0.0 (SaaS)  for Virtual Cloud Network.
  
I nyhetene ligger det forsterkning av synligheten og analysen for  NSX-T 3.1, VMWare SD-WAN, VMware Cloud on AWS, og andre aspects of the end-to-end infrastructure.

En kul ting jeg liker veldig godt er vRealize Operations Integrasjons forbedringene i vRealize Operations 8.2.  Applikasjoner oppdaget med vRealize Network Insight bobler opp i vRealize operations Manager og  integrerer informasjonen med andre applikasjons data  for bedre applikasjons Korresjon.  Videre finnes det selvfølgelig “launch in context” som gjør at vRealize Network Insight skjermbilder blir tilgjengelige for vRealize Operations brukere. 

Denne gangen skjer dette UTEN management pack.  Nåværende integrasjon av vRealize Operations og vRealize Network Insight har allerede  alerts og events delt, men med den nye versjonen blir dette ytterligere forsterket og sammensmeltingen mellom produktene er et faktum.

%d bloggers like this: