SOCIALABS: vRealize Orchestrator – Verktøyet du eier, og kanskje vil bruke?

SociaLabs Logo Picture1

VMware vCenter Orchestrator

Du eier kanskje et gratis verktøy som gjør at du kan automatisere oppgaver, provisjonere, skalere og orkestrere komplekse arbeidsflyter. Her er ikke mangel på interesse for dette, men her er stor mangel på kunnskap rundt både automasjon og orkestrering. Lær deg å benytte denne “arbeidsflyt-motoren” som allerede har masse innebygde arbeidsflyter inkludert godkjenning, og plugins for f.eks. Active directory, SOAP, REST, PowerShell, AWS, osv.

Det er uansett aldri for sent å begynne. En god start er å følge en VMware’s SociaLabs på fredag den 10. mars 2017 hos Arrow i Oslo. Meld deg på nå: http://www.vmwareevent.no/vmware_activity/vmware-socialabs-3-oslo-vro/

%d bloggers like this: